Skin PERFECT Essentials 

YOUR ONE STOP SHOP FOR ALL YOUR SLIMMING, SKIN LIGHTENING AND BEAUTY NEEDS

FREE WORLDWIDE SHIPPING on all orders!

 

HOME

 

BLEACHING CREAM

 Maldita Bleach

 Misumi Bihaku

 Sutla

 

 

 

 

 

 

HOME > Bleaching Cream > Maldita Bleach

 

 

MALDITA BLEACH

x 250 grams

 

GUARANTEED ORIGINAL… 100% AUTHENTIC!

 

 

 

 

 

 

All natural bleaching cream

Gentle, safe and effective

Guaranteed results within 7 days!

 

Maldita Bleach is a homemade bleaching cream tested and used by generations. It is made from natural bleaching ingredients, carefully mixed together. It is proven to be gentle, safe and effective to lighten the skin by nourishing and exfoliation, giving you a youthful, radiant and glowing look.

 

Contains: Lasonia inermis, albumen, dihydrogen dioxide and fragrance

 

Directions:

1.      Wash skin to remove dirt.

2.      Apply an ample amount of cream on to the desired area.

3.      Leave it for one (1) hour.

4.      Rinse thoroughly.

5.      Nourish skin with moisturizing lotion.

·         Use every day for 7 days and

 

DTI Permit No.: 03249310

Net Weight: 250 grams

 

Important!

Avoid contact with eyes and open wounds.

Keep out of reach of children.

Perform a skin test on a small part of the skin, if irritation develops, discontinue use.

 

 

    

 

 

 

Question 1. Is it really safe?

Answer: Yes! Absolutely, a lot of people have testified that Maldita Bleach is safe to use. Upon application, you may experience a mild, tingly sensation. This sensation is an indicator that the bleach is doing its magic. You may feel some little burning sensation if the product comes in contact with skin wounds like scratches or insect bites. Just avoid these areas until the skin is completely healed.

 

Question 2. How often should I use the product to achieve its effects?

Answer: It is recommended to apply the cream once a day for the first seven (7) consecutive days to the desired area that you wish to whiten. Leave the product for at least one (1) hour then rinse with water. You can use a shower cloth, loofah or body scrub to help remove the cream. After this first seven days, you can now apply it 2 to 3 times per week until you are satisfied with the results.

 

Question 3. Should I avoid sun exposure?

Answer: It is OK to be under the sunshine. But obviously, too much exposure to the sun, even to those who are not bleaching, is not good.

 

Question 4. Can I use Maldita Bleach in conjunction with other skin care products?

Answer: During the bleaching process, your skin is expected to become a little bit dry due to the exfoliation. To combat this reaction, nourish your skin with your favourite moisturizing cream or lotion.

 

Question 5. My skin hairs turned to white! Is this OK?

Answer: Your skin hairs will return to its normal color once they grow again. There is nothing to be worried about.

 

Question 6. Will my skin turn back to its dark days when I stop using the product?

Answer: No.

 

Question 7. My skin is not yet exfoliating. Is this normal?

Answer: It all depends on your skin type. Some users may see the peeling just after few applications. Some may see it a little longer.

 

Question 8. I ordered my first tub of Maldita Bleach. When I received it, it's half empty.

Answer: Maldita Bleach contains beaten egg whites. Fresh from the production, the tub is full. In time, microscopically trapped air in the product will escape, making the package look 'less' than what is advertised. No worries, the mass is still the same.

 

 

 

 

Our great deals and prices!

 

7 tubs Maldita Bleach Cream x 250g

US$ 160

 

 

10 tubs Maldita Bleach Cream x 250g

US$ 200

 

 

12 tubs Maldita Bleach Cream x 250g

US$ 240

 

 

15 tubs Maldita Bleach Cream x 250g

US$ 290

 

20 tubs Maldita Bleach Cream x 250g

US$ 375

 

 

 

FOR ORDERS, INQUIRIES, QUESTIONS AND CONCERNS:
email: amiramagiccream@hotmail.com / un1z@yahoo.com
phone: +639178988647
 

 

 

 

 

MONEY-BACK GUARANTEE

At Skin Perfect Essentials, we guarantee that all our products are 100% AUTHENTIC, GENUINE and ORIGINAL. If you feel and think that the product you got is not original, we would be glad to accept your returns and refund your payment.

  • The request for refund should be made 10 days after receiving the product.
  • We will not honor returns with no request for refund made.
  • We will refund payment upon the receipt of the returned products.
  • We would only refund the cost for the unopened items.
  • The customer should handle the shipping cost of the product.
  • The customer should handle the shipping cost on returning the products.
  • The customer should include the waybill and stamps attached to the product when returning.
  • The customer should pack the items securely to avoid any damage to the items.



GUARANTEED DELIVERY

Skin Perfect Essentials is committed on giving 100% satisfaction to every client.

Therefore, We add Guarantee that all orders will be delivered.

Lost, Damaged or Packages with Custom Clearance Problem will be Replaced.

Order your products from us and have a worry free online-shopping!



SHIPPING

Orders are processed and prepared upon the receipt of the order. Turnaround time only takes a couple of hours and the orders are shipped the same day of the approval of the payment. Being a Big Company, we have a tie up Courier and a ship-anytime agreement with the Postal Corporation so we can ship orders anytime of the day, any day of the week.

 

As soon as we ship your order, we will notify you via e-mail. You will receive a tracking number which you can use to track your order online with the Online Tracking Site that will also be provided to you. We use Regular Mail to ship International Orders and Shipping normally takes 15-30 working days, if there will be delays we will notify you. If you wish your order to be shipped via Express mail, the difference in the amount between Regular and Express mail will be shouldered by the buyer. Please email us for the quotation of addition shipping fee.

 

We will continue to monitor your orders until it reaches you. We will be glad to be of assistance if there would be any problem on shipment. Just contact us and let us know.

 

Customers will also be responsible for custom taxes and duties in their countries. IF THERE WOULD BE ANY.

 

 

DISCLAIMER

Information provided within this listing is intended to be used as general information only and is in no way intended to replace medical advice, is not be used as a medical treatment program, nor to diagnose or cure any disease or medical condition. Always consult with a qualified physician for medical advice. These statements have not been evaluated by FDA/BFAD. You are solely responsible for the proper use of products offered by our store, so PLEASE DO NOT OVERDOSE. If you think or feel that you are not suited for take the pills, please consult a qualified physician before taking.

 

 

 

 

FOR ORDERS, INQUIRIES, QUESTIONS AND CONCERNS:
email: amiramagiccream@hotmail.com / un1z@yahoo.com
phone: +639178988647

 

Shipping           Security and Privacy           Disclaimer           Local Orders          Online Tracking          Other Payment Options          Site Map

 

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: http://jiaoli.webs.com/index_files/image005.jpg